Promotion

Salam…
kami joelaily rasa macam terinspired nak buat 1 pakej all-in-one.
All-in-one maksodnye cover shoot utk NIKAH + SANDING + SAMBUT MENANTU + OUTDOOR.
Sebab terinspired ini adalah selama ni joelaily hanya tawarkan harga add-on utk tambah nikah + sambut menantu tu, and buat client yg amek pakej lebih RM1600 baru dapat FREE outdoor.
So why not buat pakej semua sekali dlm satu harga kan?

So.. kami joelaily dgn syok sendiri nya mempersembahkan…

ALL-IN-joelailyphotography package!!

ok..masa untuk bersoal jawab pasal pakej terbaru ni..

soalan : Apa yang best gila pakej ni?
Ape saya akan dapat dalam pakej ni?

jawapan :
Dalam pakej ALL-IN-joelailyphotography ni, sedara sedari akan dapat photography service dari joelaily untuk majlis NIKAH + SANDING + SAMBUT MENANTU + OUTDOOR hanya untuk 1 harga.
dan dalam 1 harga tu pulak, tuan puan akan dapat seperti yg berikut:

* 1 Custom Storyboard Album saiz 10″x15″
* 1 Custom Storyboard Album saiz 8″x12″
* 1 Wall potrait frame saiz 16″x24″
* 1 Wall potrait frame saiz 12″x18″
* 2 Frame saiz 11R
* 1 DVD case dengan kesemua gambar anda dalam bentuk digital

soalan : Ok².. Best gak tu..Berape pulak harganya? bg diskaun sekali le ye..

jawapan : Untuk service photography kesemua 4 events ni, kami hanya akan caj anda Rm 2800.00 sahaja.
Tapi memandangkan kami nak bagi diskaun, kami akan bagi potongan harga istimewa iaitu..
RM2,600 sahaja untuk joelaily cover majlis NIKAH + SANDING + SAMBUT MENANTU + OUTDOOR anda!!

ok buat bakal pengantin semua, kalau berminat boleh call terus kat kami..
email boleh, sms pon ok aje..
dan macam biasa,akan ada HADIAH ISTIMEWA buat 10 client terawal yg minat nak ambik pakej ni…
reward dari joelaily yang bermurah hati..

sekian sahaja..**tertakluk pada terma dan syarat**

5 responses

26 05 2010
joelaily

Ehhh..ramai pulak yang call macam berminat dengan pakej ni..
Alhamdulillah.. baru sehari letak..So nak tambah exclusivity pakej ni, kami hanya akan offer pakej ni utk tempahan sepanjang bulan 10-12/2010 sahaja.. so sape2 yg tgh teragak2 tu, cepat² book!!

10 06 2010
Sholehana binti Ismail

salam…
abg joe…saya ana..nak tnye la 5/11/2010-7/11/2010 ni free lg x? ana punya majlis pd tarikh tu..nikah n sanding pihak perempuan di sungai siput perak.majlis sambut menantu plak di manjung..ana mcm berminat nk amik pakej all-in-one ni…tq

10 06 2010
joelaily

salam cik ana..
tarikh tu free lagi..
mintak cik ana sms no cik ana kat ni abg joe..
019.57.123.57..

30 03 2011
zul

macam mn pulak dgn pegangkutan..contonhya..bersanding dan bernikah di kedah..sambut menantu pulak di segamat johor..boleh cik joe bagi harganya??

11 04 2011
joelaily

boleh..zul email kan detail kat joe@joelaily.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: