Majlis persandingan | wan & aisha | seri iskandar, perak

10 06 2010

majlis sanding | wan & aisha

majlis sanding | wan & aisha

majlis sanding | wan & aisha

majlis sanding | wan & aisha

majlis sanding | wan & aisha

salam..
Memang seronok bekerja dengan dua orang ini. Asyik bergelak je. Sikit-sikit gelak, gelak kalau kecik-kecik takpe, gelak besar saja..Tapi kami suka, bila pengantin happy photog juga akan happy, so buat kerja pun happy je.

Kalau dulu-dulu orang tua kita selalu pesan, masa kawin jangan gelak besar-besar, nampak gigi sikit je, kalau boleh jangan keluar suara, sekarang pun ada lagi orang cakap macam tu tapi tak salah pun sebenarnya. Anda boleh mengekspresikan apa yang anda rasa dengan gelak tawa. Tak perlu simpan-simpan, kerana ini adalah hari bersejarah anda. Happy dan enjoy setiap peristiwa itu.

Kalau anda muram, tak happy, nak tengok balik album pun mesti takde mood. Anda happy, photographer happy, gambar mesti terbabom..baik punye..

Untuk wan & aisha, selamat pengantin baru dan terima kasih ambik kami jadi photographer dihari bahagian korang..


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: