aishah & ruzaini | outdoor

16 04 2010

salam…hehe…mesti ramai dok tunggu² gambar seterusnya dari kami kan??
tQ sangat² sebab korang terus melayari laman sesawang kami yang tak seberapa ni…
seperti yang kami janjikan sebelum ni utk gambar outing aishah & ruzaini kami cuba berikan kelainan
bagi setiap pengantin yang kami rakamkan gambarnye…
so macam biasa le ye…kita layannn…

outdoor portraiture | aishah & ruzaini

outdoor portraiture | aishah & ruzaini

outdoor portraiture | aishah & ruzaini

outdoor portraiture | aishah & ruzaini

outdoor portraiture | aishah & ruzaini

outdoor portraiture | aishah & ruzaini

outdoor portraiture | aishah & ruzaini

outdoor portraiture | aishah & ruzaini
sekian saje post untuk gambar² aishah & ruzaini…thanks kat korang sbb
sentiasa senyum bila gambar korang diambil..ape² pon ruzaini ko menang selambar..
teguran ko kat photog² lain memberi gambaran yg ko ni ade ilmu photopgraphy..
tu yang buat kami lebih berusaha untuk memberi yang terbaik…

so lepas ni kami akan upload gambar wedding yang sekali lagi memberi
kelainan kepada mutu kerja kami…so sama² kita nantikan…salam…


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: