joy & jie | outdoor portraiture, pulau manukan | part 1

4 03 2010

salam…terima kasih tak terhingga kpd pengantin² kami, bakal² pengantin ( hehehe ) dan kengkawan yg tak jemu² melawat kat blog kami yang tak seberapa ni…
banyak kekurangan dari segi layout dan sebagainya yg berkaitan dgn blog ni harap maaf je lah…
kami ni baru je belajar guna blog…hehehe…
ok kali ni kami postkan lagi sedikit gambar yang best² sepanjang outdoor portraiture joy & jie di pulau manukan SABAH..nak cerita banyak pon kami ni tak pandai bercerita.. harap gambar² yang dipost ni dapat gambarkan keBESTsanye…hehehe..kita layan je lah…

outdoor portaiture | part 1

outdoor portaiture | part 1

outdoor portaiture | part 1

outdoor portaiture | part 1

outdoor portaiture | part 1

outdoor portaiture | part 1

outdoor portaiture | part 1

** sedikit info dibelakang kamera…
kami selit sikit gambar kami sekeluarga bekerja sambil bercuti…
ape² pon terima kasih kepada joy & jie kerana sanggup melayan kerenah
umairah dan insyirah…mcm biasa kita layan je gambar² insan yang cute² dalam post kali ni..hehehe

pulau manukan

pulau manukan

pulau manukan

pulau manukan


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: