joy & jie | pulau gaya, SABAH

24 02 2010

salam sekali lagi…lama gak rasa nye kami tak update gambo² dalam blog kami ni…
terima kasih kepada anda dan kengkawan yang tak jemu² singgah ke laman kami ni..
post kali ni kami sambung kembali gambar perkahwinan yang kami shoot di pulau gaya, sabah…
mari kita sama² saksikan…hehehee…dah mcm pengacara rancangan tV pulak…

joy & gee, pulau gaia
ini le rupa pengantin nye…sama cantik sama padan kan..

joy & gee, pulau gaia

joy & gee, pulau gaia
semua ni adik-beradik pengantin perempuan…hehe..cun kan?

joy & gee, pulau gaia
majlis pernikahan dilakukan dipejabat Jabatan Agama Islam Sabah

joy & gee, pulau gaia

joy & gee, pulau gaia
kini mereka SAH menjadi suami isteri…

joy & gee, pulau gaia
ibubapa serta mempelai..

joy & gee, pulau gaia

joy & gee, pulau gaia

joy & gee, pulau gaia
joy dengan adik nye…

joy & gee, pulau gaia
selamat pengantin baru kepada joy dan jie…semoga kekal ke akhir hayat…
semoga cepat² dapat baby boleh kita set untuk Maternity Photoshoot pulak….
lepas ni ade 1 part lagi yang mana pada keesokan hari nya (sehari lepas majlis sanding)
jei dan saudaramaranye ajak kami pergi ke pulau yang terkenal di sabah iaitu pulau manukan…
so mcm biasa lah ye…tungguuuuuuu kemunculan nye…hehehe..


Actions

Information

2 responses

1 03 2010
syawal

Salam Tuan Joe..hahaha..

Hang taruk la widget follower, buleh aku follow blog hang ni….heheh

2 03 2010
joelaily

salam kembali tuan syawal…
hehee…ade ke org nak follow blog aku ni??

cadangan yang baik ni…nnt aku try uruskan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: