kami di bumi SABAh | part III

12 02 2010

salam kepada semua yang sudi singkah ke blog kami…
post kali ni kami cerita sedikit perjalanan  menuju ke rumah pengantin perempuan..
selepas berehat kira² 4 jam di rumah rehat yang berapa betul² di tengah pekan kota kinabalu…
kami berjalan kaki menuju ke jeti yang terletak kira² 10 minit perjalan..

kinabalu | part II
kat belakang tu le rumah rehat kami…beso kan??

kinabalu | part II

kinabalu | part II
kesian diorang ni berjalan…tapi bila angkat je kamera “senyum”
hehehe…sayang kome bertiga…

sampai je dijeti kami agak risau kerana keadaan laut agak bergelora..
perjalanan menggunakan bot ke rumah pengantin perempuan memakan masa 15minit..
agak gementar juga kerana bawak anak² sekali…kot² jadi perkara yang tak diingin terjadikan susuh…
tapi apakan daya, dah dipertanggungjawabkan…kami pergi juga…

kinabalu | part II

kinabalu | part II
kelihatan laut berombak sedikit…hehe…takuttt…

kinabalu | part II
abang tepi ni wakil dari pihak perempuan yang jemput kami kat jeti…
selamber je muka dia…

kinabalu | part II
semakin hampir dengan rumah pengantin perempuan..

kinabalu | part II
ketua rombongan..bapak pengantin lelaki..

kinabalu | part II
adik kepada pengantin lelaki..

kinabalu | part II
sebahagian dari rombongan…

**sedikit info tentang post kali ni..
gambar² yang diambik untuk post kali ni lebih kepada perjalan kami menuju ke rumah pengantin…
untuk gambar sepenuhnye iaitu majlis perkahwinan…
kita sama² nantikan…salam…


Actions

Information

8 responses

14 02 2010
fahmifoto

banyak part nyer … heheheheh

16 02 2010
joelailyphotography

kena bagi sikit²….
hahaha…😛

18 02 2010
shahkasahias

wah gambar bertambah best.. gambar wide ngko lawo siut.. nanti aku balik batu gajah.. kita pi minum² no… hehehe

18 02 2010
joelailyphotography

sahabat lama…
agak lama kita tidak ketemu…

insyallah ada masa kita jumpe nnt…
gambo² hang pon boleh tahan gak…😛😛😛

23 02 2010
Arm

wah..dah banyak gambar kat sini..joelaily dah sampai sabah..hebat2..anak2 ko pun dah besar..tengok gamba diorang rindu plak ngan anak2 ko joe..hehehe

24 02 2010
joelailyphotography

hehehe..anak² aku pon rindu gak kat uncle arm diorg ni…
teriam kasih le singgah sini…klu singgah lagi tinggal le pasan nye…

2 03 2010
shah (sentuhanaura)

pict aban joe x kurang hebatnya….meletops

2 03 2010
joelaily

ye ke meletops…
hehehe….terima kasih le…

same² le kita belajo…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: