shahrul & nashrah | outdoor portraiture | part 3

27 01 2010

salam…seperti yang kami dah janjikan sebelum ini.. disini kami postkan sedikit gambar² menarik yang telah ditangkap di sekitar IPOH…sebelum tu layan slideshow ni dulu..hehe

shahrul & nashrah | ktm,ipoh | part 3

shahrul & nashrah | ktm,ipoh | part 3

shahrul & nashrah | ktm,ipoh | part 3

lokasi untuk shooting outdoor portaiture yang pertama hanya disekitar taman perumahan berdekatan dengan rumah pengantin.. konsep yang cuba ditonjolkan ialah kehidupan..

shahrul & nashrah | ktm,ipoh | part 3

shahrul & nashrah | ktm,ipoh | part 3

shahrul & nashrah | ktm,ipoh | part 3

shahrul & nashrah | ktm,ipoh | part 3

shahrul & nashrah | ktm,ipoh | part 3

shahrul & nashrah | ktm,ipoh | part 3

lokasi ke-2 pula di KTM,IPOH.. konsep yang diketengahkan artphoto + arkitek + kemanusian…

akhir kata dari kami kepada penganti…semoga kekal ke akhir hayat.. kome memang terbaik dan paling penting kome tak banyak hel keta orang perak…seronok koje dengan kome..semoga kita berjumpe lagi utk wedding² sedara mara yang ramai² tu…hehehee…amin…


Actions

Information

5 responses

27 01 2010
helmet

kerja abang mmg kemas… bila abang nak blk ipoh??? saya mmg minat hasil kerja abang… tapi ingat kalo abang dpt tukar blk ke jkr ipoh jgn lupa di gelanggang separuh nyawa… mr x sedang menanti…

27 01 2010
joelailyphotography

ari² balaik ipoh adik oi…
tQ sebab minat hasil kami…

29 01 2010
Sharifah Nor Azuwa

Saya kak Sha, kakak kepada pengantin lelaki, Shahrul.

Kami sekeluarga amat2 berpuashati dengan hasil kerja Joe n Laily. U both are great couple!!!
Congrats for the great job done.
Harap2 sudi datang lagi n harap2 boleh ‘tahan’ dengan KEKECOHAN kami. Hi hi…

Apa2 pun, both of you ROCKS!!!

30 01 2010
joelailyphotography

Thanks pada all ur family members yg memang sempoi abis…
dan tak lupa juga pada kak sha yg sentiasa senyum dan menggamatkan suasana..

hopefully next kenduri kahwin boleh panggil kami lagi..
KEKECOHAN kome memang kami sedia tahan..
hehee…amin..

31 01 2010
Sharifah Nor Azuwa

Tau ke kak Sha yang mana? Ha ha ha…. Kalau ya, terima kasih atas pujian.

InsyaAllah, kalau ada yang nak kawin, kami akan panggil.
Btw, fyi, kak Sha dah post kan page U all ni kat my FACEBOOK untuk tatapan ramai. Hopefully bakal ada ‘peminat’ JOELAILY yang baru.

Kalau kak Sha boleh suggest, tubuhkan la page U all kat FACEBOOK la plak. Kat situ promo memang BAEKKKKK punya!!! Kalau boleh tubuhkan FANCLUB kat Facebook lagi bagus…

Apa2 pun, ALL THE BEST IN YOUR FUTURE UNDRTAKINGS. Semoga yeob akan jadi yang terbaik kat MALAYSIA ni weh! Bagi bangga orang Perak yeob.

Kejor yeob kejor. Yeob BOLEH!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: