shahrul & nashrah | meru,ipoh | part 2

26 01 2010

Majlis Persandingan diadakan dengan penuh meriah..
Jom kita tengok same² suasana kenduri diorang ni..
yang pasti nye event ni memang best sangat²..
korang tengok le kat bawah ni…hehehe…

shahrul & nashrah | meru,ipoh | part 2
sederhana tapi meriah..

shahrul & nashrah | meru,ipoh | part 2

shahrul & nashrah | meru,ipoh | part 2
ketibaan raja sehari..

shahrul & nashrah | meru,ipoh | part 2
restu dari ibu..

shahrul & nashrah | meru,ipoh | part 2

shahrul & nashrah | meru,ipoh | part 2

shahrul & nashrah | meru,ipoh | part 2

shahrul & nashrah | meru,ipoh | part 2
1 happy big family…suke tengok gambo ni..

shahrul & nashrah | meru,ipoh | part 2

shahrul & nashrah | meru,ipoh | part 2

shahrul & nashrah | meru,ipoh | part 2

sedikit info bagi yang ingin mengenali pengantin…
pengantin lelaki ni berkerja dengan Jabatan Kerja Raya Perak
manakala pengantin perempuan nye pula berkerja dengan Jabatan Audit Negeri Perak..
kalau nak tau macam mana diorang ni berkenalan??
tu kena le tanye pengantin sendiri le…hahahaha…

ape² pon bagi kami, mereka ni sama cantik sama padan…
sorang ensem sorang lagi cun…baby kome nanti mesti comel kan…

so nanti kami upload lagi gambo outdoor portaiture yang diambil
sekitar bandar IPOH selepas majlis persandingan ini..


Actions

Information

15 responses

26 01 2010
mr. x

anda begitu hebat dalam bidang pornography.. opsss silap, photography.. tahniah untuk anda..

26 01 2010
joelailyphotography

terima kasih…
bidang pornography memang silap sama sekali…

saya shot photography yang bukan pornography….
pornography pon photography…

hehe…dah pening dah ni..

26 01 2010
shah (sentuhanaura)

meletop2 abg joe punya penangan…..

26 01 2010
joelailyphotography

hehee…tQ abg shah…
gambo² abg shah lagi best² belaka…

29 01 2010
tenten

Alamak, ada saya lahh. Hihi!

30 01 2010
joelailyphotography

hehee…tenten yang mana satu yek???
kenal² kan le diri…mana tau ade org nak bekenalan ke…
hahahahaa…….

30 01 2010
tenten

Ohhh huish takder siapa nak kenal. Bahahaha yang pakai kebaya putih tuh, bukan yang kecoh dua orang tuh LOL. Anyways, semua pic lawa.🙂 Banyak saya belajar. Hehe

30 01 2010
haneem (sharul kazen)

to joelaily…mmg cantik & terbaik la pic2 dalam nie..tambah2 lak ada gambar kitaorg gak… thanks 2 both of u coz meng’glamor’kan kami…hehe…

30 01 2010
joelailyphotography

thanks…korang memang best…
sporting dan happening gila…

kalau ade yang nak naik pelamin lagi nnt…
jangan lupe jemput kami…

hehehee…amin..

9 02 2010
bard

tahniah kepada joe..

akhirnya lahir juga blog yg dinanti-nanti…apapun kepedup…buta IT kunun chit…TAHNIAH miker mmg hebat…

9 02 2010
joelailyphotography

tQ abg bard…
blog abg pon hebat jugak…

hampe je ayat ” akhirnya lahir juga blog yg dinanti-nanti ”
heheheee…

10 02 2010
jackal a.k.a ahem..ahem

en.amat, saya minat tgk gambar en.amat…boleh saya jadi peminat

11 02 2010
joelailyphotography

hehee…terima kasih kerana sudi datang umah baru kami…
nak jadi peminat??? sape le kami ni… :p

11 02 2010
jackal a.k.a ahem..ahem

masalah saya nie lain en.amat….saya ingin benar bersemuka dengan en.amat..boleh la, ader borang jadi ahli fan club en amat ke?

12 02 2010
joelailyphotography

hehe…berat prob en jackal ni…
saya tak de buat fan club…
kalu nak join gak join le club ARSENAL…
hahahaa…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: