kami ke bumi SABAH

25 01 2010

salam…kali ni kami sekeluarga pergi ke SABAH kerna ade urusan kerja…
alhamdulilah kami dapat job cover 1 wedding event yg agak menarik yang kami tak pernah alami…
sebelum kami upload gambo² wedding nye…
kami tunjuk dulu sikit gambo² perjalan pergi ke sana…sedikit gambaran semasa menunggu di LCCT
hehehee…1st time akak dengan syadik naik kapal terbang ni…
seronok beno rope nye…

kinabalu | part 1
syadik yang sentiasa aktif…

kinabalu | part 1
tiga laily…hehehe

kinabalu | part 1
akak dengan gaya yang cute…cute ke??

kinabalu | part 1

kinabalu | part 1
gaya seorang papa yang baik..baik sangattt..

kinabalu | part 1

kinabalu | part 1
penerbangan ke bumi SABAH memakan masa 2jam 30minit…
kelajuan yang diberitahu 850km/j..tapi dlm gambo ni mcm tak laju pon..hehe

sepanjang penerbangan akak agak baik, dia dok diam je…perwatakkan dia agak berlainan..
mungkin 1st time naik flight kot…yang tak tahan lincahnya si syadik je…
dia dah macam FA je (FLIGHT ATTENDANT)
tak dok diam…jalan sana…jalan sini…hehee….ape² seronok tgk gelagat dia orang…

kinabalu | part 1
mama dengan anak same je..cover muka takut kot..hehee

kinabalu | part 1

kinabalu | part 1
alhamdulilah kami selamat sampai..

nanti² kami masukkan pulak gambar² wedding yang kami dah tangkap..
hehe..tunggu yek…ape² pon bumi SABAH best gila… banyak pulau² yang cantik² belaka..


Actions

Information

2 responses

11 02 2010
fahmifoto

best le bro dapat p Sabah

11 02 2010
joelailyphotography

abg fami…selamat dtg ke rumah kami yang tak seberapa ni…
best…dapat buat job wedding sambil bawak anak jalan-jalan…
heheheee….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: